Om oss

Prestasjoner i mesterskap med egne hunder: Hund:

 

Norsk mester 2017 i HTM Maia

 

Nordisk 2017 i HTM:

-8 plass (16 deltagere) Maia

 

VM 2014 i HTM:

-2 plass og sølvmedaljør Izi

 

Nordisk Mesterskap 2014 i HTM:

- 2 plass og sølvmedaljør Izi

 

Norsk Mester 2014 i HTM Izi

 

Open European Championship 2013 i HTM:

- 13 plass (41 deltagere) Izi

 

VM i Salsburg 2012 i HTM:

- 29 plass (42 deltagere) Sussi

 

Nordisk 2011:

-13 plass i Freestyle Sussi

-10 plass i Heelwork to Music (HTM) Sussi

 

 

 

 

 

 

 

eier / fører utvikles og lykkes med sine pelsvenner.

I 2009 ble jeg presentert for en hundesport som heter Freestyle. Dette er en fantastisk sport, nemelig Kreativ Lydighet. Det er utrolig morsomt, og gikk rett inn i hjerteroten, har konkurrert i denne sporten siden den ble offisiell i 2010.

Jeg har deltatt med flere hunder. Min første konkurransehund var en Cavalier King Charles spaniel ved navn Sussi. Med henne har jeg fått oppleve Nordisk, VM, Norske Talenter. Min andre konkurranse hund var en omplassering, en Border Collie gutt ved navn Izi. Med denne skjønne gutten fikk vi oppleve Open European Championship (2013 og fikk en 13 plass), VM, Nordisk (2014 der vi fikk sølv i begge konkurransene) og NM tittelen i 2014. Dette var et fantastisk år, men mye jobb og mange fremganger. Dessverre ble Izi syk, og jeg måtte la han gå i 2015.

Men når en dør stenges, så åpner det seg alltid nye. I 2015 fikk jeg hentet hjem en lita Border jente fra Nederland ved navn Hip-Hip, og kort tid etter at jeg mistet Izi, så tok vi til oss enda en omplasserings hund ved navn Maia. Disse to har og konkurrert i både Freestyle og Heelwork to music (HTM), og gjort det relativt bra. Maia har vært aktiv i konkurranseringen siden september 2016, og er nå både kvalifisert til klasse 3, og tatt ut til landslaget for det Nordiske mesterskapet 2017. Sist men ikke minst... i august 2017 kom en herlig liten gutt inn i våres flokk, lille Spot. Dette er halvbror til både Maia og Izi.. Denne kjekke karlen vil ha store labbespor å fylle.. så vi går en spennende fremtid i møte!

 

Jeg jobber konstant med å utvikle meg selv som en hundetrener og intruktør. Gått på utallige kurs, snakker med andre hundetrenere og instruktører, trener med andre og bytter erfaring og læring av andre.

 

Jeg brenner virkelig for hundetrening, uansett om det gjelder vanlig lydighet, triksing, agility osv, og vil avslutte med at jeg har verdens beste jobb!! ;D

VILLHUNDEN HUNDESKOLE

Skolen for deg som vil trene positivt.

Mitt navn er Jessica Karlgren og er en godt lagret 74 modell. Jeg bor i Halden sammen med mine 3 Border Collier.

Jeg har trent hunder så lenge jeg kan huske, men det var først i 2010 som jeg hadde min konkkuranse debut, og siden dess har jeg vært utrolig heldig å fått oppleve mange mesterskap, både i Norge og andre steder i utlandet.

Jeg har jobbet som instruktør siden 1998. Noe av det beste jeg vet, er å se

Om oss

 

Mobile: +47- 94813330

Mail: contact@villhunden.no

© All Rights Reserved